Τζελ μάσκες για μετά την ηλιοθεραπεία

Τζελ μάσκες ενυδάτωσης: Η λύση για την ενυδάτωση του προσώπου μετά την ηλιοθεραπεία

Το καλοκαίρι έφτασε και ο ήλιος είναι καθημερινά παρών, είτε βρισκόμαστε στις παραλίες είτε στην πόλη. Εκτός απο την αντιλιακή προστασία που προέχει στην περιποιήση της επιδερμίδας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι επίσης απαραίτητη η πλούσια ενυδάτωσή της!

Όσο ευχάριστο και αν μας είναι να απολαμβάνουμε τον ήλιο μπροστά στη θάλασσα τόσο δυσάρεστο είναι για την επιδερμίδα μας, η οποία αφυδατώνεται και το δείχνει! Ενδείξεις ότι το δέρμα μας έχει αφυδατωθεί αποτελούν η ξηρή και θαμπή όψη καθώς και η εμφάνιση λεπτών ρυτίδων.

 

Οι μάσκες σε μορφή τζελ είναι η λύση για να αποφύγουμε την αφυδάτωση της επιδερμίδας μας. Ειδικά αν τις έχουμε βάλει πριν τη χρήση τους στο ψυγείο, χαρίζουν στην επιδερμίδα μας την τέλεια αίσθηση δροσιάς!

 

Όπως το νερό στα φυτά, έτσι απαραίτητο είναι και το νερό στο δέρμα και στο σώμα μας. Με την ενυδάτωση το δέρμα μας γίνεται πιο σφριγηλό. Με τις μάσκες σε μορφή τζελ με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη, αιθέρια έλαια, αυξάνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας μας.

 

Η ελαφριά υφή τους ενδείκνυται για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, καθώς δεν επιβαρύνουν το δέρμα και δεν κλείνουν τους πόρους της επιδερμίδας. Οι μάσκες τζελ περιέχουν σέρουμ σε μορφή τζελ, κάνοντας την εφαρμογή τους πιο εύκολη λόγω της κολλώδους ιδιότητάς τους. Δεν είναι μιας χρήσης και δρουν μέσα σε 10-20 λεπτά. Χάρη στην απαλή τους υφή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρωί και βράδυ. Μετά την εφαρμογή της μάσκας τζελ, το δέρμα χρειάζεται ξέπλυμα καθώς διαφορετικά αφήνουν μια κολλώδη αίσθηση. Ιδανικά χρησιμοποιούμε μια βρεγμένη πετσέτα.

 

Το MasqueMyDay.gr προτείνει τις παρακάτω τζελ μάσκες για έξτρα ενυδάτωση του προσώπου σας μετά την ηλιοθεραπεία:

 

Aloe Vera Hydro Jelly Two Step Mask

τζελ μάσκες vitamasques aloe vera hydro jelly sheet mask
Ανακάλυψέ την εδώ.

 

Glycolic Fix Jelly Mask 210ml

τζελ μάσκες nip and fab glycolic fix jelly mask

Ανακάλυψέ την εδώ.

 

Glycolic Instant Fix Mask 50ml

τζελ μάσκες nip and fab glycolic instant fix mask
Ανακάλυψέ την εδώ.

 

Bee Sting Fix Lifting Mask 50ml

τζελ μάσκες nip and fab bee sting fix lifting mask
Ανακάλυψέ την εδώ.

 

Dragon’s Blood Fix Jelly Mask 210ml

τζελ μάσκες nip and fab dragon's blood fix jelly mask
Ανακάλυψέ την εδώ.

 

Dragon’s Blood Fix Plumping Mask 50ml

τζελ μάσκες nip and fab dragon's blood fix plumping mask
Ανακάλυψέ την εδώ.

Σχετικό Άρθρο