Πολιτική Απορρήτου

Το Masque My Day δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτή την ανακοίνωση η οποία εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε σχετικά με εσάς, το πως τις χρησιμοποιούμε και τα δικαιώματά σας. Η ατομική επιχείρηση «Δημήτριος Παπαδόπουλος του Χρήστου» (“www.masquemyday.gr”, ή “εμείς”) είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω ή σε σχέση με την ιστοσελίδα www.masquemyday.gr και οποιαδήποτε σχετική εφαρμογή (η “Ιστοσελίδα”).

 

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε σχετικά με εσάς;

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς όταν μας τα παρέχεται απευθείας και μέσω της χρήσης της Ιστοσελίδας. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

  • Πληροφορίες που μας παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας (π.χ. το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το φύλο σας, τις κριτικές προϊόντων καθώς και κάθε πληροφορία που προσθέτετε στο προφίλ του λογαριασμού σας),
  • Πληροφορίες συναλλαγής και χρέωσης, εάν κάνετε οποιαδήποτε αγορά από εμάς ή χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα μας (π.χ. πληροφορίες πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και πληροφορίες παράδοσης),
  • Ιστορικό των αλληλεπιδράσεων σας με εμάς (π.χ. εάν επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών ή αλληλεπιδράσετε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης),
  • Πληροφορίες που μας παρέχετε όταν παίρνετε μέρος σε κάποιον διαγωνισμό ή συμμετέχετε σε μια έρευνα,
  • Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα, χρησιμοποιώντας cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης (π.χ. ποιες σελίδες είδατε και εάν κάνατε κλικ πάνω σε κάποιον σύνδεσμο σε κάποιο από τα ενημερωτικά μας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας, και
  • Άλλες απαραίτητες πληροφορίες που παρέχετε στην Ιστοσελίδα, για παράδειγμα, μπορεί να έχουμε πρόσβαση στην τοποθεσία σας αν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας.

 

Για τι χρησιμοποιούμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα;

Ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας, τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί μας και τα δικαιώματα που μας δίνετε, οι σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα περιλαμβάνουν:

  • Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και τη διατήρηση του διαδικτυακού λογαριασμού σας.
  • Για να διαχειριστούμε και να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες ή παράπονα προς την εξυπηρέτηση πελατών.
  • Για να προσαρμόσουμε την Ιστοσελίδα σε εσάς και να σας δείξουμε περιεχόμενο που πιστεύουμε πως θα σας ενδιαφέρει περισσότερο, με βάση τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, το ιστορικό των αγορών σας και τη δραστηριότητα της περιήγησής σας.
  • Για να βελτιώσουμε και να συντηρήσουμε την Ιστοσελίδα και να παρακολουθήσουμε τη χρήση του.
  • Για έρευνα αγοράς, π.χ. μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κριτικές σχετικά με τα προϊόντα μας.
  • Για να σας στείλουμε μηνύματα μάρκετινγκ και να σας δείξουμε στοχευμένες διαφημίσεις, όπου έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή μας επιτρέπεται να το πράξουμε.
  • Για λόγους ασφαλείας, για να ερευνήσουμε απάτες και, όπου χρειάζεται, να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τρίτους.
  • Για να είμαστε σε συμφωνία με τις νομικές και τις ρυθμιστικές μας υποχρεώσεις.

Βασιζόμαστε στην ακόλουθη νομική βάση, βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων, για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Γιατί η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί μας, ή για την εκτέλεση προσυμβατικών μέτρων μαζί σας (π.χ. όπου έχετε κάνει μια αγορά μαζί μας, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επεξεργαστούμε την πληρωμή και να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας).
  • Επειδή έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας (π.χ. όπου επικοινωνήσατε μαζί μας με κάποιο ερώτημα, όπου προσθέτετε προαιρετικές πληροφορίες στο προφίλ του λογαριασμού σας, ή εάν συμφωνείτε να λαμβάνετε μάρκετινγκ από εμάς).
  • Επειδή είναι στα νόμιμα συμφέροντά μας, ως πάροχος ηλεκτρονικού εμπορίου, να διατηρήσουμε και να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας. Προσπαθούμε πάντα να κατανοήσουμε περισσότερα για τους πελάτες μας προκειμένου να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για να προσαρμόσουμε την προβολή της Ιστοσελίδας, ώστε να είναι πιο ενδιαφέρουσα και σχετική όσον αφορά τα προϊόντα και τις προσφορές που προβάλλονται.

 

Με ποιους μοιραζόμαστε αυτά τα προσωπικά δεδομένα;

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας με τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Με άλλες εταιρείες, όπως απαιτείται για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας.
  • Με τους προμηθευτές μας και τους παρόχους υπηρεσιών μας που εργάζονται για εμάς, π.χ. επεξεργαστές πληρωμών και εταιρείες παράδοσης.
  • Με τους επαγγελματικούς και νομικούς μας συμβούλους.
  • Με τρίτους που ασχολούνται με την πρόληψη και τον εντοπισμό της απάτης.
  • Με τις αρχές επιβολής του νόμου ή άλλες κυβερνητικές αρχές, π.χ. για την αναφορά μιας απάτης ή για την απάντηση σε ένα νόμιμο αίτημα.
  • Σε περίπτωση που πουλήσουμε οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης, τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας μπορεί να αποκαλυφθούν σε κάποιον δυνητικό αγοραστή. Σε αυτή την περίπτωση, θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε πως ο αγοραστής θα δεσμευτεί από τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Διαφορετικά, όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή μας επιτρέπεται νομικά να το πράξουμε.

 

Αποθήκευση και Διατήρηση

Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένοι σε όλο τον κόσμο. Κατά συνέπεια, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε χώρες εκτός της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων και χωρών όπου ενδέχεται να έχετε λιγότερα νόμιμα δικαιώματα σε σχέση με τα δεδομένα σας από ότι σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία. Εάν μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, θα διασφαλίσουμε ότι τα δικαιώματά σας για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής προστατεύονται επαρκώς με τις κατάλληλες εγγυήσεις, ιδίως από τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της ΕΕ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις διασφαλίσεις.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο τα χρειαζόμαστε για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και επομένως η περίοδος αυτή θα ποικίλει ανάλογα με τις αλληλεπιδράσεις σας με εμάς. Για παράδειγμα, όπου έχετε κάνει μια αγορά με εμάς, θα διατηρήσουμε αρχείο της αγοράς σας για την περίοδο που απαιτείται για την τιμολόγηση, τη φορολογία και την εγγύηση. Μπορεί επίσης να διατηρήσουμε αρχείο της αλληλογραφίας μαζί σας (για παράδειγμα εάν έχετε κάνει κάποια καταγγελία σχετικά με ένα προϊόν) για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για να μας προστατεύσουμε από μια νομική απαίτηση. Όπου δεν έχουμε πλέον την ανάγκη να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας, θα τις διαγράψουμε.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι από την περίπτωση που διαγραφτείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ, θα διατηρήσουμε αρχείο από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα σας στείλουμε μελλοντικά ηλεκτρονικά μηνύματα μάρκετινγκ.

 

Ασφάλεια Πληρωμών & Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η Ιστοσελίδα διασφαλίζει ότι τα δεδομένα κρυπτογραφούνται κατά την έξοδό τους από την Ιστοσελίδα. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη μετατροπή πληροφοριών σε κώδικα για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Η Ιστοσελίδα ακολουθεί αυτή τη διαδικασία και χρησιμοποιεί ασφαλείς μεθόδους για να διασφαλίσει την προστασία όλων των συναλλαγών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Οι μέθοδοι κρυπτογράφηση, όπως το SSL, χρησιμοποιούνται για την προστασία των δεδομένων των πελατών όταν μεταβαίνετε προς και από αυτήν την Ιστοσελίδα μέσω ασφαλούς διαύλου επικοινωνίας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Layer Socket – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ενώ κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται όλες τις στιγμές από την Ιστοσελίδα μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την ακεραιότητα των πληροφοριών που έχουν μεταδοθεί στην Ιστοσελίδα μας.

Η Ιστοσελίδα μας δεν προορίζεται και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώση προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 18 ετών.

 

Cookies

Η Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για την παροχή ορισμένων λειτουργιών στην Ιστοσελίδα, για την κατανόηση και τη μέτρηση της απόδοσής της και την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων. Παρακαλούμε δείτε την Πολιτική Cookies εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και το πως να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις για τα cookies.

 

Τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ):

  • Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, αποτέλεσαν ή θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση να απαιτήσετε από το www.masquemyday.gr τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωση αυτών σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.
  • Σε περίπτωση μη ρητής συγκατάθεσης σας καμία απόφαση δε θα λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης προφίλ. Μπορείτε να λαμβάνετε, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις, σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση, αρκεί αυτό, να μη επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων.
  • Υπό τις προϋποθέσεις του νόμου μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας που αυτά υφίστανται.
  • Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν.
  • Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, αν αυτή σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση. Σε περίπτωση άσκησης του παραπάνω δικαιώματος τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς.
  • Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε και να ζητήσετε τον περιορισμό ορισμένων πράξεων επεξεργασίας των δεδομένων σας.
  • Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία.

 

Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

 

Ασφάλεια

Η ατομική επιχείριση «Δημήτριος Παπαδόπουλος του Χρήστου» εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. Ωστόσο, κανένα σύστημα πληροφοριών δεν είναι 100% ασφαλές. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας.

 

Πολιτική απορρήτου και Παιδιά

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Η πρόσβαση σε ορισμένα σημεία της ιστοσελίδας ή / και η δυνατότητα για την παραλαβή βραβείων, δειγμάτων προϊόντων ή άλλες δώρων μπορεί να περιορίζεται σε χρήστες κάτω από μια ορισμένη ηλικία.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να πραγματοποιήσουμε ελέγχους επαλήθευσης της ηλικίας και να εφαρμόσουμε αυτούς τους περιορισμούς ηλικίας.

 

Πρόσβαση στο Λογαριασμό

Όταν εισέρχεστε στις Υπηρεσίες μας, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να πατήσετε Αποσύνδεση από το λογαριασμό σας. Αν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή ή μοιράζεστε τη συσκευή σας με άλλο χρήστη, σας συμβουλεύουμε να αποσυνδέετε και να σβήνετε τα Cookies από τη συσκευή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα ώστε να προστατεύσετε το λογαριασμό σας και τις Προσωπικές σας Πληροφορίες. Αλλιώς, κάθε άλλος χρήστης της συσκευής θα μπορεί να δει και να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

 

Επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας

Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη προσωπικών δεδομένων του γίνεται οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βούληση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω παρασχεθέντα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 

Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδα με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

 

Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε μέσω e-mail και να μην μας αποκαλύπτετε μέσω χρήσης της πλατφόρμας επικοινωνίας ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τον σκοπό της επεξεργασίας, όπως αυτός ορίζεται παραπάνω.

 

Σύνδεσμοι (Links)

Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Οι αλλαγές θα εμφανίζονται εδώ. Πριν από οποιαδήποτε τροποποίηση της παρούσας πολιτικής, θα σας ενημερώσουμε και θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την αναθεωρημένη πολιτική πριν επιλέξετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 6946428716
Email: [email protected]
Διεύθυνση: Γράμμου 9, Τ.Κ. 52100 Καστοριά, Ελλάδα.