To Masque My Day λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Όταν τελειώσετε τις αγορές σας και προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, πατήστε το σύνδεσμο «Καλάθι» και θα μεταφερθείτε στη σελίδα που περιγράφει αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε συμπεριλάβει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.

Εκεί μπορείτε να ελέγξετε την παραγγελία σας ή και να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας. Για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Ολοκλήρωση αγοράς. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης.Έξοδα Μεταφοράς:

Για όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τα μεταφορικά είναι 4€ εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι κάτω από 49 €.

Εάν η παραγγελία είναι ίση ή άνω των 49 €, τότε τα μεταφορικά είναι εντελώς δωρεάν.


Ανά πάσα στιγμή να βλέπετε αναλυτικά το ιστορικό των παραγγελιών σας στο e-shop μας καθώς και την κατάσταση της παραγγελίας σας, κάνοντας Σύνδεση στο λογαριασμό σας.

Αν χρειαστείτε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@masquemyday.gr ή στο τηλέφωνο 2467084360.Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier.


Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

– Μέσω των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Visa, Mastercard, Maestro, American Express, μέσω της Viva Wallet.


Πληρωμή μέσω Paypal.

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal μεταφέρεστε στην ασφαλή σελίδα του PayPal και ακολουθείτε στις σχετικές οδηγίες.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.


ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
ΙΒAN: GR9801408500850002002013872

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒAN: GR4301712360006236151506611

 

VIVA WALLET
IBAN: GR8370100000000246130513524


Δικαιούχος: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.

Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομά σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία, διαφορετικά δε θα είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας. Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνουν τον εντολέα.


Είναι δυνατή η τροποποίηση του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει στην αρχική σας παραγγελία, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2467084360 ή με email στο info@masquemyday.grΤρόπος Αποστολής

Τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα (εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα) παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μέσω υπηρεσίας courier, στη διεύθυνση παράδοσης (εντός Ελλάδας) που έχετε δηλώσει, εκτός αν αφορά περιοχές που η εταιρία courier χαρακτηρίζει ως «δυσπρόσιτες». Σε αυτήν την περίπτωση η παράδοση μπορεί να γίνει μετά από 4 ή 5 μέρες.

Στη σπάνια περίπτωση που η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει, θα σας ενημερώσουμε άμεσα τηλεφωνικά, ή με email.

Σε περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη της παραγγελίας σας βρίσκονται σε προσωρινή έλλειψη και επιλέξετε, μετά από συνεννόηση με την εταιρία μας, τμηματική παράδοση της παραγγελίας σας, χρεώνεστε μόνο μία φορά τα έξοδα αποστολής 4 €.Τόπος Αποστολής

Στο Masque My Day γίνονται δεκτές μόνο παραγγελίες με παράδοση εντός Ελλάδας

- Διεύθυνση παράδοσης.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε, αν επιθυμείτε, διαφορετική διεύθυνση παράδοσης (εντός Ελλάδας), απ’ αυτή στην οποία γίνεται η τιμολόγηση.Τροποποίηση και Ακύρωση Παραγγελίας

Τροποποίηση ή και ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εντός το πολύ μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία / αποστολή της παραγγελίας σας από την εταιρία μας. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο info@masquemyday.gr, με θέμα ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ & τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση, για όποια αλλαγή επιθυμείτε να γίνει στην παραγγελία σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μέσω e-mail στο info@masquemyday.gr ή τηλεφωνικά στο 2467084360.Πολιτική Επιστροφών

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα προϊόντα να φτάνουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση. Συνιστούμε τον έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές προϊόντων που επλήγησαν κατά τη μεταφορά.

Επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μόνο με την προϋπόθεση ότι το προϊόν που θα μας επιστρέψετε όταν το παραλάβουμε πίσω στα γραφεία μας, είναι σφραγισμένο στη συσκευασία του και βρίσκεται στην αρχική, καλή του κατάσταση. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσα σε 30 εργάσιμες ημέρες.

Παρακαλούμε σε περίπτωση επιστροφής να συνοδεύετε τα επιστρεφόμενα είδη με αντίγραφο του τιμολογίου ή της απόδειξης λιανικής. Η αποστολή των επιστρεφόμενων ειδών γίνεται, αποκλειστικά εντός 14 ημερών από την ημ/νία παραλαβής, στην ακόλουθη διεύθυνση, με έξοδα αποστολής του πελάτη:

Δημήτριος Παπαδόπουλος
Γράμμου 9, 52100
Καστοριά

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία στο info@masquemyday.gr ή στο τηλέφωνο 2467084360.

 

Αλλαγές Προϊόντων

Για λόγους διασφάλισης της υγιεινής & προστασίας των πελατών μας, αλλαγές σε προϊόντα που δεν είναι συσκευασμένα όπως π.χ. dry brush, gua sha, εργαλεία μασάζ, πανάκια κ.τ.λ, δε γίνονται δεκτές.

You have successfully subscribed!
This email has been registered