Πώς αφαιρώ τις μάσκες προσώπου;

0 σχόλια

Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι μας λατρεύουμε τις μάσκες προσώπου, από τις μάσκες ενυδάτωσης μέχρι και τις μάσκες καθαρισμού.

Τα οφέλη τους και τα άμεσα αποτελέσματα είναι γνωστά. Όσο όμως προσεκτικά τις τοποθετούμε έτσι πρέπει να γνωρίζουμε και πώς να τις αφαιρούμε. Παρακάτω θα δείτε πώς θα αφαιρέσετε τις μάσκες προσώπου όλων των ειδών.

 

Μάσκα καθαρισμού ο σωστός τρόπος να την αφαιρέσω

 

Μάσκες καθαρισμού

Αν έχεις λιπαρό πρόσωπο με πόρους αυτή είναι η μάσκα σου.
Η αφαίρεση της μάσκας καθαρισμού γίνεται με ζεστό νερό και βουρτσάκι καθαρισμού. Μετά τοποθετείς την κρέμα ενυδάτωσης σου.

 

Sheet masks (μάσκες φύλλων)

Οι πιο εύκολες μάσκες τόσο στην εφαρμογή όσο και στην αφαίρεση.
Αφαιρείς τη μάσκα και κάνεις μασάζ το προϊόν στο πρόσωπo σου για να απορροφηθεί καλύτερα το σέρουμ.

 

sheet masks πως αφαιρούνται σωστά

 

Μάσκες ύπνου

Όταν δεν υπάρχει χρόνος στη διάρκεια της ημέρας η μάσκα ύπνου είναι η ιδανική για σένα. Τοποθετείς τη μάσκα στο πρόσωπο σου όπως την κρέμα σου, κοιμάσαι με αυτή και το πρωί απλά ξεπλένεις με χλιαρό νερό.

 

Peel off μάσκες

Οι μάσκες αυτές είναι εύκολες στην εφαρμογή όπως μια απλή κρέμα και διασκεδαστικές στην αφαίρεση τους, καθώς ξεφλουδίζεις τη μάσκα που έχει στεγνώσει και έχει δημιουργήσει ένα φιλμ, τραβώντας από το μέτωπο προς τα κάτω με προσεκτικές κινήσεις.

 

Peel off μάσκα πως να την αφαιρέσω σωστά από το πρόσωπο μου

 

Μάσκες σε μορφή κρέμας

Αφαιρείς την αρχική ποσότητα με ένα χαρτομάντηλο και μετά με ένα βρεγμένο πανάκι με χλιαρό νερό καθαρίζεις τα υπολείμματα προσεκτικά χωρίς να τρίβεις δυνατά το πρόσωπο σου.

 

Μάσκες απολέπισης

Αν χρειάζεσαι έξτρα λάμψη στο πρόσωπό σου αυτές είναι οι μάσκες σου, καθώς καθαρίζουν και προσφέρουν άμεση λάμψη. Αφού κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου με τη μάσκα απολέπισης, ξεβγάζεις με ένα βρεγμένο πανάκι με χλιαρό νερό.

 

Μάσκες ματιών

Όπως οι sheet masks, απλές στην εφαρμογή και στην αφαίρεση, έτσι και στις μάσκες ματιών απλά αφαιρείς το επίθεμα και κάνεις προσεκτικό μασάζ να απορροφηθεί το προϊόν. Μετά βάζεις την κρέμα ματιών σου.

 

Gel μάσκες

Οι μάσκες γέλης, όπως και οι μάσκες ύπνου, αρχικά σκουπίζεις την περίσσεια ποσότητα και έπειτα για να την ξεβγάλεις χρησιμοποιείς μια βρεγμένη πετσέτα με χλιαρό νερό και σκουπίζεις το πρόσωπo σου. Στο τέλος, βάζεις την ενυδατική σου.

 

Μάσκες άνθρακα

Οι μάσκες άνθρακα είναι γνωστές για τις καθαριστικές τους ιδιότητες και για την απομάκρυνση των ρύπων από την επιδερμίδα, είναι όμως πιο δύσκολες στην αφαίρεση τους. Ιδανικός τρόπος αφαίρεσης τους είναι με βρεγμένο πανάκι και καθαρίζοντας προσεκτικά χωρίς δυνατή τριβή.

 

Μάσκες φυσαλίδων οξυγόνου

Είναι οι μάσκες που μόλις έρθουν σε επαφή με το οξυγόνο αφρίζουν, καθαρίζοντας την επιδερμίδα. Για να τις αφαιρέσεις χρησιμοποιείς ένα βρεγμένο πανάκι με ζεστό νερό ή απλά ξεπλένεις το πρόσωπo σου με μπόλικο χλιαρό νερό μέχρι το πρόσωπο σου να καθαρίσει τελείως.

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται προτού δημοσιευθούν
You have successfully subscribed!
This email has been registered